Inima mea bate doar pentru tine...

inima mea

 

 Ce înseamnă să iubești cu adevărat? Poate că deseori vă puneți această întrebare și căutați un răspuns pripit și plin de disperare. ”Of! Nu știu, nu știu! Ba știu! Atunci când iubești totul prinde viață și începe să aibă un anumit sens și scop!” Te trezești dimineața și știi exact pentru ce o faci, sau mai bine zis, pentru cine bate inima ta în zori de zi. Știi de ce vrei să te scoli mai repede, să pregătești o ceașcă de ceai sau cafea, să scrii un vers de dragoste sau o dedicație specială în proză. Pentru că alături mai bate o inimă ”pam-pam-pam” pentru tine.

 

   Ai vrea să iai această inimă în palme și să o faci prizonieră a sufletului tău iubitor. Să nu o mai lași să plece nicăieri sau dacă pleacă, să se întoarcă mai repede acasă... în palmele tale...  Desigur că numai tu o poți proteja și poți avea cel mai bine grijă de ea, pentru că este la fel de importantă ca și inima ce-ți bate în piept. Asta crezi tu și probabil că așa și este - sunteți două inimi pereche. 

 

   Tu și persoana de alături... Inima ta și io inimă nu demult străină, dar acum atât de apropiată, atât de scumpă și atât de dragă! Cum ai găsit-o și unde se afla până acum? Oare a mai fost cuprinsă și de alte palme care nu vroiau nici ele să o lase să plece? Sau dimpotrivă - au obijduit-o și au părăsit-o fără milă. Iar ea, o inimă caldă ce iubește, s-a simțit deseori orfană, ca un hoinar rătăcit pe străzile uitării. Ah, dacă ar fi totul atât de simplu, nu am fi dat greș niciodată, nu am fi lăsat inimile noastre să cadă în mâinile crispte ale minciunii, trădării și indifenței. 

 

Unde-ai fost inimă, pe ce cărări uitate

Te-ai rătăcit și n-ai mai dat de veste?

O altă inimă precum a ta nu este!

Și inimioara mea doar pentru tine bate...

 

   ”Inima mea bate doar pentru inima ta... Ambele bat în unison... Unde ai fost până acum nu are importanță, principalul este să nu mai pleci, în veci...” Greșim mult prea des și o inimă ar trebui să învețe harul iertării. Atunci când o inimă iartă sincer altă inimă, ambele continuă să bată mai repede și mai ferm una pentru alta. Aceste bătăi se aseamănă cu ritmul celei mai frumoase melodii din lume - melodia dragostei. 


    ”Ce înseamnă să iubești cu adevărat? Răspunde-mi, inimă, te rog mai repede!” - Stai puțin! Nu te grăbi. Lasă-mă să iscodesc inima mea pereche, care le știe deja pe toate... Care mă iubește... 

 

© Crowelle.com/Tatiana Art